ΥΛΙΚΑ 1 ποτήρι λάδι - 2ποτήρια σιμιγδάλι (1 χοντρό σιμιγδ. + 1 ψιλό ) - 3 ποτήρια ζάχαρη - 4 ποτήρια νερό - 1/2 ποτήρι καρυδόψιχα - 1/2 ποτήρι κουκουναρόσπορο - κανέλλα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφού καδουρδίσουμε στο καυτό λάδι τους καρπούς, ρίχνουμε στην κατσαρόλα και το σιμιγδάλι να καβουρδιστεί. Κατόπιν προσθέτουμε την ζάχαρη, το νερό και την κανέλλα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει. Μόλις κρυώσει τον φορμάρουμε ή τον μοιράζουμε σε μπολ και τον γαρνίρουμε όπως προτιμάμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου