ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΚΑΡΥΔΕΣ    ( ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ)


ΥΛΙΚΑ   600 gr  ινδοκάρυδο - 60 gr  αλεύρι - 550 gr  ζάχαρη - 400 gr αυγά - 3 βανίλιες - λίγα  κερασάκια γλυκό κουταλιού ( για την διακόσμηση ).

ΕΚΤΕΛΕΣΗ  Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνει η ζύμη σφιχτή δίχως υγρά.Βάζουμε την ζύμη σε κορνέ ( με μύτη αστεράκι ) και αφού στρώσουμε λαδόχαρτο στο ταψί , κόβουμε  μικρές ροζέτες  και τοποθετούμε από ένα κερασάκι στο κέντρο της κάθε μίας καρύδας.Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.